У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Примадонни". Прем'єра!

Продаж припинено
минула подія

Про подію

"ПРИМАДОННИ" - запальна комедія із переодяганнями та танцями за п’єсою «Провідні акторки» («Leading Ladies») Кена Людвіга - видатного сучасного драматурга та кращого бродвейського комедіографа останнього десятиліття. 
 
У веселій комедії «Примадонни» двом англійським шекспірівським акторам, Лео та Джеку, настільки не пощастило, що вони змушені виконувати сцени з Шекспіра на трасі Муз Лодж, в країні амішів у Пенсільванії.
 
Але потім - яке щастя! Вони впізнають, що старенька Флоренс із сусіднього Йорка збирається померти й готова залишити свій статок двом давно втраченим англійським племінникам, яких вона ніколи не бачила. Для Джека та Лео це, здавалось би, миттєва та проста робота - перетворитися на племінників Макса та Стіва, та забрати гроші. Але починаються ускладнення...
Невдахи акторського цеху Лео і Джек наважуючись на серйозну авантюру, навіть не уявляють, у що все це зрештою виллється!
 
Спочатку виявилось, що шукала старенька не племінників, а племінниць... І молоді люди змушені переодягнутись у жіночу сукню!
Але Лео і Джек й не гадали, що закохаються у двох жінок і тим самим поставлять під загрозу всю аферу. Кохання чи гроші – складний вибір, особливо, коли тобі потрібно Грати!
 
Режисер-постановник – Юрій Крилівець
 
  
 
  

Придбати квиток на Вистава "Примадонни". Прем'єра! можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Мукачево.

Вистава "Примадонни". Прем'єра! відбудеться 19 лютого 2023, 17:00, неділя в Мукачівський драматичний театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.